18
LOK
19.00
Miehet Suomisarja, Miesten Suomisarja

Nibacos - Konnat  

Kokkola, Kampushalli Kokkola

KOTIAVAUS! Kieroja vieraita kotiavaukseen Kampushallille

Kahdella voitto-ottelulla kuukausi sitten Suomisarjan avanneella Nibacoksella on ollut hyvä tovi hioa kuvioita kuntoon kotiavaukseen. Tulevana perjantaina uusiutunut Nibacos pääsee vihdoin esittäytymään kotiyleisölleen, kun vieraaksi saapuu Divarista viime kauden päätteeksi tippunut Seinäjoen Konnat.

Ensimmäistä kertaa esittäytyy myös uudelle kotiyleisölle Nibacoksen uusi valmentaja Lasse Lyttinen.

- Todella odottavat fiilikset on ensimmäiseen kotiotteluun! Paljon olen kuullut kehuja kotiyleisöstä. Toivon, että fanitkin ovat odottaneet kauden ensimmäistä peliä ja päästään yhdessä nauttimaan laadukkaasta ottelutapahtumasta, aloittaa Lyttinen.

Yllättävän pitkän tauon aikana Nibacos ei ole ilmeisesti vain huilaillut, mikäli Lyttiseen on uskominen.

- Ollaan saatu hyvin treenattua pitkä tauko. Pelaajat ovat pysyneet kunnossa suurimmilta osin, joten yhdessä ollaan saatu vietyä laivaa eteenpäin.

Tauolla hiotuista kuvioista Lyttinen ei suuremmin kertoile, vaan tavoitteet ovatkin asetettu isompiin asioihin kuin että alakolmio toimii ja prässipeli lankusta on iskussa.

- Odotan yhteistä ja sitoutunutta ryhmää. Ollaan käyty alkukausi joukkueen arvoja läpi tiiviisti. Nämä ovat treeneissä näkyneetkin pääsääntöisesti todella hyvin, ja jos nämä saadaan siirrettyä myös pelikentälle, niin hallilta voi tyytyväisenä lähteä kotia, taustoittaa Lyttinen.

Jotain kuitenkin Lyttinen vihjaa kotijoukkueestaan, mitä katsojat voivat tarkkailla muutoksista menneisiin vuosiin.

- Ollaan koitettu yhtenäistää joukkueen pelityyliä. Uskon, että se näkyy myös katsomoon asti.

Hyvän terveystilanteen omaava Nibacos päässee otteluun hyvällä kokoonpanolla. Mutta vieraaksi saapuvat, kahdella tappiolla Suomisarjan aloittaneet kierot Konnat eivät varmasti halvalla saalistaan kotijoukkueelle luovuta. Konnissa suurimman vastuu pisteiden tekemisestä on kahdessa ensimmäisessä pelissä kantanut Ville Yli-Juuti 3+2, kun taas kotijoukkueessa innokkaimpina ovat olleet Miska Honkaniemi 4+0 ja Tuomas Mustonen 1+3.

Pallo laitetaan pisteelle perjantaina kello 19.00 Kampushallilla. Tulethan ajoissa paikalle, jotta saat hyvän paikan!

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-