22
SYY
17.00
Miehet Suomisarja, Miesten Suomisarja

Sastamolo - Nibacos   5 - 9

Kemi Areena

​Kevään taistelupari kohtaa Kemin uudessa hallissa

Viime keväänä Suomisarjan pohjoislohkon sisäisissä play offseissa Nibacos ja kemiläinen Sastamolo Kings järjestivät huikean jännitysnäytelmän, jonka Nibacos käänsi kolmannen pelin viimeisen erän lopulla itselleen. Täydet hallit pursusivat yleisöä ja meno oli huikeaa.

- Viime kevään pelit on tuoreessa muistissa ja on erittäin mielenkiintoista kohdata taas Sastis. Tuskin on kummankaan peli niin paljoa muuttunut, että peli kovin erottuu kevään kohtaamisista. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita molempiin päihin, uskoo Nibacos-valmentaja Jan Salin.

Tulevana sunnuntaina joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa toisensa tällä kaudella, kun Nibacos matkaa Kemiin viime vuoden Tornion sijaan. Kemiin on valmistunut uusi, hieno Kemi Areena, jossa Sastamolo avaa kautensa Nibacosta vastaan.

- Kemi Areena on myös hieno lisä tulevaan vierasotteluun. Pitkästä aikaa Sastamolo pelaa omalla paikkakunnalla ja toivottavasti halli on täynnä kannustajia ja ääntä, jatkaa Salin.

Viime kaudella molemmat joukkueet hoitelivat omat kotipelinsä, mutta jännittävien vaiheiden jälkeen. Kahden perinteikkään joukkueen kohtaamisesta ei varmastikaan tule puuttumaan tunteita, vaan molemmat varmastikin haluavat poistua Areenalta voittajana.

Jos kohtaaminen on Sastamolon kauden ensimmäinen ottelu, avasi Nibacos kautensa viime perjantaina SB Vaasan vieraana. Vaasasta tuliaisina oli kolme pistettä melko kypsän suorituksen jälkeen. Toki Kemiin matkattaessa peliä pitää pystyä parantamaan, jotta pisteet matkaan Länsi-Pohjasta lähtevät.

- Meidän peli on selkeästi prosessi ja vielä ei odoteta, että kaikki osa-alueet olisi hallinnassa. Tärkeintä on päästä testaamaan harjoiteltuja asioita ja saada kokemuksia siitä, mikä onnistuu ja missä asioissa on enemmän hiomista.

- Pallonhallinnassa meidän tulee olla tarkkana ja tuottaa harkinnan kautta järkeviä ratkaisuja. Odotusarvot on pelaajilla varmasti korkeammalla, kuin mitä realiteetit mahdollistaa, joten maltti pelin aikana ja sen jälkeen on tärkeässä roolissa. Muutamia pieniä vaivoja joukkueessa, mutta iskukykyinen joukkue on matkustamassa Kemiin.

Viime kaudella Sastamolossa hurjaan vireeseen noussut Veeti Koivisto vaihtoi kesällä OLS:ään ja F-liigaan, jossa maila on jo "lentänyt" avausmaalin merkiksi katsomoonkin. Mielenkiintoista on nähdä, että löytyykö Koivistolle Sastamolosta korvaajaa?

- Veetiä ei korvaa kukaan. Onnellinen Veetin puolesta, että ura jatkuu pääsarjassa ja kehitys samalla. Sastamolo tuskin on jäänyt kuitenkaan Veetiä kaipaamaan, vaan siellä on löytynyt toisenlaisia korvaajia tuottamaan meille ja muille vastustajille harmaita hiuksia. Toki on meilläkin muutama uusi pelaaja, joita Sastamolo joutuu seuraamaan silmä tarkkana, muistuttaa Salin.

Peli "polkaistaan" käyntiin Kemi Areenalla kello 17.00. Joten jos siellä päin liikuskelet, niin poikkea hallille kannustamaan Nibacos voittoon!


Tilastot
Sastamolo

5 - 9

1 - 33 - 31 - 3
2'MaaliVastustaja
7'MaaliSeppänen Eemeli
10'MaaliTynkkynen Jonatan
16'MaaliHonkaniemi Miikka
25'MaaliVastustaja
34'MaaliHonkaniemi Miska
36'MaaliHonkaniemi Miikka
37'MaaliVastustaja
37'MaaliVastustaja
38'MaaliHonkaniemi Miska
56'MaaliPoutanen Joonas
56'MaaliVastustaja
58'MaaliSalo Timo

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-