Miehet Suomisarja, Suomisarja

Nibacos - Konnat  8 - 4

Kampushalli

Kauden avausvoitto! - Konnat kaatui

Päävalmentaja sekä viisi B-ikäistä oli maajoukkuekomennuksella, mutta silti Nibacos otti todella makean voiton. Konnat kaatuivat Kampushallissa. Pisteet Nibacokselle lukemin 8-4 (2-1, 2-2, 4-1). Voitto oli täysin ansaittu.

-Taisteluvoitto. Joukkue pelasi hyvällä asenteella täydet 60 minuuttia, perjantaina valmentajan tehtäviä hoitanut Jukka-Pekka Pajunpää toteaa.

Vierasjoukkue aloitti terävästi, mutta Nibacos puolusti hyvin ja maalissa Jari Koski-Vähälä löysi heti hyvän vireen.

Erän puolivälissä Nibacos iski kahdesti: 1-0 Arttu Harju (Tuomas Määttälä) ja 2-0 Määttälä ylivoimalla (Jaani Nissilä). Tuomas Saikkonen kavensi rankkarista.

Hannu Palomäki tasoitti heti tauon jälkeen. Nibacos siirtyi uudelleen johtoon, kun Roope Nádasi iski lukemiksi 3-2. Roopen ensimmäinen maali senioritasolla.

Konnat tasoitti vain yksi sekunti ennen kuin Nibacos-jäähy päättyi, maalintekijänä Jaakko Laakso.

Kotijoukkueen ylivoima oli rautaa. Erää pelaamatta 31 sekuntia, kun Jaani Nissilä (Harju) osui ylivoimalla.

Päätöserässä Nibacos lähti karkumatkalle. Harju (Määttälä) teki ylivoimalla 5-3, Timo Salo 6-3, Ville Mattila 7-3 tyhjään maaliin, Tommi Tilus (Niklas Honkaniemi) 8-3. Markus Kuru kavensi ajassa 59.40.

Viisi vastaan viisi oli Nibacos hieman niskanpäällä. Toki Konnat loi pahoja paikkoja, mutta Koski-Vähälä pelasi hienon ottelun.

-Ylivoimapeli toimi erittäin hyvin, Pajunpää iloitsee.

-Voitto oli todella makea. Hienoa kun pitkästä aikaa oli yleisöä. Hyvä tunnelma ja joukkuetta kannustettiin.