MLT - Nibacos   7 - 6 VL

Urheilutalo

Huikea nousu palkittiin pisteellä - MLT voitti rankkarikisan

-Tyytyväinen ja pettynyt. Näin kommentoi Nibacoksen valmentaja Jan Salin.

Nibacos kohtasi Mailattomat Seinäjoella, teki mahtavan nousun 1-5 tappiotilanteesta, johti 6-5, mutta varsinainen peliaika päättyi tasan 6-6. Nibacos hävisi rankkarit ja saldona yksi sarjapiste.

MLT vei avauserän puhtaasti 3-0.

-Edelliseen peliin verrattuna meidän piti heti olla hereillä, mutta toisin kävi. Pelattiin vielä huonommin. Jäätiin telineisiin, Salin kommentoi.

Nibacos paransi toisessa erässä, loi paljon maalipaikkoja, mutta vastustajan veskari pelasi loisto-ottelun.

Kahden erän jälkeen MLT johti 5-1. Nibacoksen 1-4 kavennusmaalin teki Tommi Tilus (Arttu Harju).

Kolmas erä oli hyvä. Kymmenen sekuntia ja Tilus (Jaani Nissilä) iski ylivoimalla, 2-5. Nissilä (Timo Salo) kavensi tilanteeksi 3-5, Tilus (Harju) 4-5 ja Luukas Salin (Eemeli Seppänen) tasoitti, 5-5.

Ajassa 52.58 teki Nibacos johtomaalin, tekijänä Seppänen, syöttäjänä Jesse Lintala. Maali syntyi ylivoimalla.

Ilo jäi kuitenkin lyhyeksi, MLT tasoitti 23 sekuntia myöhemmin.

Jatkoajalla ei ratkaisua nähty. Rankkareissa MLT oli puhtaasti parempi: 3-0.

-MLT vei peliä 40 minuuttia, me 20 minuuttia, joten siihen nähden yksi piste on hyvä.