Voi pojat...ja tietenkin tytöt
Julkaistu: 22.02.2021 16.10

Voi pojat...ja tietenkin tytöt

Tiedätkö tunteen, kun olet melkein kolme kuukautta odottanut seuraava peliä keskellä kautta? Niinpä. Siltä se myös näytti, kun D2-pojat päästettiin irti sunnuntaina Qmax-areenalla aluesarjapelien merkeissä.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti kentällä, kun pelaajat saivat päästellä vapaasti. Nibacos Valkoinen hurjasteli ensin Konnia vastaan ja päivän toisessa pelissä SPV:tä vastaan. Molemmissa oltiin vähän vastustajaa edellä ja tuloksena pari voittoa. Nibacos Sininen puolestaan kesytti järkevällä pelillä SC Alajärven, mutta toisessa ottelussa Konnat oli ensimmäisen pelin tappion jälkeen ärsytetty, että veivät toisesta pelistä voiton.


Korona-aika sekä viimehetken loukkaantumiset ja sairastumiset mahdollistivat D-tyttöjen mukaan ottamisen ja millä tavalla he tulivatkaan mukaan. Elise ja Nella tuskastuttivat maalien tilkitsemisellä vastustajat, kun taas Helga ja Iida näyttivät, miten tossu liikkuu ja pallo tottelee tyttöjä. Lainapelaajien esimerkin jälkeen pojilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin yrittää parhaansa ja hyvin he siinä onnistuivat.

Pelit olivat tiiviillä tahdilla, mutta makaronilaatikon tarjoilu sujui Jonnalta ja Katilta kuin ammattilaisilta, joten nälkäisenä kenenkään ei tarvinnut päivän aikana olla. Jonnahan ehti myös näpsiä nämä hienot kuvatkin siinä samalla. Kun vielä mediatiimikin (lue: valmennus) askarteli livestriimiä hallilta kotijoukoille melko onnistuneesti, pääsivät kannustajatkin näkemään pelejä. Päivä saatiin kuin saatiinkin vietyä läpi ilman suurempia murheita, mistä iso kiitos kaikille osallisille!

Mutta ei siinä vielä kaikki. Olihan se bussireissu pitkän ajan jälkeen vain aika nastaa. Kotimatkalla jo tuttuun tapaan desibelit nousivat ja ilo oli ylimmillään. Ja kun nuo mukaan uskaltautuneet tytötkin olivat aivan ihkuja, niin erityisen mukava muisto päivästä jäi.

Kun vielä kotimatkalla saatiin selville, että kotiin oli jäänyt pitkä jono tyttöjä kateellisena odottamaan uusia pelireissuja, niin täytyy vain toivoa, että pelit jatkuvat...ja pian. Pelithän ne kuitenkin ovat koko lajin suola ;)

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-