T21 (2003-2005), T21 ylempi jatkosarja

Classic - Nibacos   8 - 1

Tenniskeskus, Tampere

Vierasreissulta ei pisteitä🙌🏻

Lauantai aamuna 6.45 päräytettiin viikonloppu käyntiin ja bussin keula kohti Tamperetta. Kuumottava peli sarjakärki Classicia vastaan odotti. Matkalla sotasuunnitelmat kilpikonna puolustuksesta hiottiin kuntoon ja joka mimmi tankattiin täyteen asennetta. Pelipaikoilla lievä paniikki päällä, kun ainoastaan 9 pelikuntoista pelaajaa oli näkyvissä. Joukkueen tyynein puolustaja (Akke) oli paikallisbussin kyydissä täysin kompassi hukassa. Aloitusvihellys kuuluu ja samalla sekunnilla miss Akke saapuu pelille, tehtyään hurjat viisi kyykkyä nurkassa lämmittelyinä.

Ensimmäinen ja toinen erä tasaista tekemistä molemmilta kunnes kolmannessa erässä Classic turhautuu taulun lukemiin ja päästää pedon irti. Peli ohi ja taululla lukemat 8-1. Nibacoksen ainoan maalin tarjosivat Potinoja-Koivisto duo, jonka tuuletuksesta ei jäänyt epäselvää. Pelin jälkeen bussi suuntasi Porvoon perämehtiin, jossa meitä odotti hulppea majoitus.

Yö nukuttu ja martta kerhot pidetty. Aamupäivä kului ulkoilmasta ja avannosta nauttien. Ruoka nassuun ja henkilökunnalle iso käsi kärsivällisyydesta meitä kohtaan. Hallilla liiga kentän ihailu vei hetkeksi huomion, mutta eipä se näyttänyt peliin vaikuttavan. Pallo keskelle ja peliä! Ensimmäinen erä mentiin maaleitta. Toiseen erään koutsi korosti uskoa omaan tekemiseen ja mehän uskottiin. Heti erän alkuun 20.25 PSS avaa maalihanat ja tyttöjen usko on koetuksella. Peli jatkuu tiukkana ja tilanteita tulee molempiin päihin. Meidän maalilla synttärisankari Nea rikkoo venyvyys ennätyksiä ja pitää meidät pelissä. Toinen erä siis 2-0 vastustajalle. Reissun viimeinen erä käyntiin ja kapteenien sanojen mukaan ”kaikki jätetään kentälle myös dna.”

Pelin aikana kertyneet erimielisyydet pelaajien, valmentajien sekä tuomareiden välillä näkyvät kentällä. Pelaajille alkaa ruoho maistumaan myös laidan toisellakin puolella. PSS tykittää taululle meille kolmen maalin takaa-ajo aseman. Ilman suurempia miettimättä Tuikka laittaa vaatimattomattomasti pallon Iidalle, joka maalaa taululle lukemat 3-1. Kädet ilmaan, vaihtoon ja uutta verta kentälle. 34 sekuntia myöhemmin Sikalan raivo kantti maalille ja JP pistää roskat roskiin. Loppu erä Tonin huudon aloisuudessa haetaan tasoitusta, mutta Porvoo on meitä vastaan. Peli päättyy ja karvas 3-2 tappio ottaa vallan.

Kokonaisuudessaan nousujohteinen viikonloppu takana ja hyvät opit otettu talteen.

Kiitokset vastustajille

Runkosarjan viimeinen peli esitetään ensi sunnuntaina kotona Kampushallila klo 15

Vastustajaksi asettuu SBS Wirmo Mynämäeltä.

Nibacos Kokkola (Official)

Classic

8 - 1

1 - 01 - 06 - 1
54'Jäähy: 2minPotinoja Jenna
57'MaaliPotinoja Jenna
57'MaalisyöttöKoivisto Saimi