Kampushalli

PLAYOFFSIT KUTSUU!!👏🏻

Nibacos kaataa Welhot tiukkojen pelien jälkeen rankkareilla! Rantapallot saadaan siis pitää vielä kaapin perukoilla ja seuraavana viikonloppuna pelit jatkuu🕺🏼🥳

Lauantai 23.3. Kuopiossa..

Lauantaina matka alkoi kohti playoff karsintoja ja vastaan saimme alemmasta SM:stä meille uuden joukkueen Welhot. Matka alkoi tytöillä jo klo 5.45 (Himangalla sitäkin aikasemmin) ja pallo laitettiin keskelle Kuopiossa klo 12.00. Aikaisesta lähdöstä huolimatta peli oli heti terävää ja molemmilla joukkueilla nähtiin voiton kiilto silmissä. Vaikka puolessa välissä peliä oltiin parin maalin takaa-ajossa, ei tytöt luovuttaneet ja kolmannessa erässä saatiin peli takaisin meidän haltuun. Tolppa esti tasoituksen ja vastustajalle niukka voitto lukemin 5-6🙏🏻

Sunnuntai 24.3. Kokkolassa..

Seuraavana päivänä, hyvin kotona levänneinä valmistauduttiin uuteen matsiin. Panokset olivat kovat, sillä ilman voittoa ei pelit enää jatkuisi. Pilliin vihellettiin klo 14.00 ja uusi matsi lähti käyntiin nyt meille tutuksi tullutta vastustajaa vastaan. Welhoilla ei bussimatkasta huolimatta bussijalkoja ollut, minkä takia he iskivät kovia vastaiskuja ja peli toisen erän jälkeen 1-4 Welhoille.. Meijän tytöille tämä ei kuitenkaan koitunut ongelmaksi, sillä jo kolmannen erän alussa, ajassa 45.25 oli Nibacos tullut jo tasoihin 4-4!!😮💨 Maaleja takoivat Mannu, Jenna K sekä JP ja tätä ennen avausmaalin teki keveillä jaloilla meijän Mira!! Kolmas erä oli meidän erä ja kaikista pelaajista näkyi voiton tahto, mikä varmisti meidän voiton toisesta playoffs karsintapelistä. Voittomaalin 5-4 rysäytti Veera ajassa 54.42 ja siitä seuraavana vuorossa oli 20 min jatkoerä🤝🏼

Jatkoerä meni tasaisesti lukemin 0-0, kiitos siitä myös Nean joka otti upeita torjuntoja läpi pelin. Seuraavaksi oli enää rankkarit.. Meiltä vetämään meni Miisa, Veera, Mira, Saimi ja Jenna K, jotka eivät todellakaan meitä pettänyt!! 3-2 ansaittu voitto rankkareista, tunteita herättävä ottelu oli ohitse ja meillä pelit jatkuu!!💙

Kiitokset upeista ja tasaisita peliestä @welhott21 !! Tästä hyvä jatkaa seuraavan viikonlopun pleijareihin, missä vastassa Classic🙏🏻 Stay tuned..

@nibacoskokkola

@loistocast

Tilastot

5 - 4

Welhot
0 - 21 - 24 - 0
26'MaaliSikala Mira
26'MaalisyöttöHaataja Aida
35'Jäähy: 2minTuikka Miisa
41'MaaliPaloaho Marlena
41'MaalisyöttöSikala Mira
43'MaaliKangas Jenna
43'MaalisyöttöKoivisto Saimi
45'MaaliPotinoja Jenna
45'MaalisyöttöPurontaka Kiira
54'MaaliKurikkala Veera
54'MaalisyöttöSikala Mira