​EräViikingit pysäytti Nibacoksen
P16 (s.2008-2009)Julkaistu: 04.03.2024 09.15

EräViikingit oli tullut toden teolla ottamaan revanssia joulun ennen hävitylle kotipelille P16 SM-sarjassa Kampushallille. Nibacos kohtasi nyt täysin erilaisen ja nälkäisen ErVin, joka poistui pisteiden kera kotimatkalla 2-5 (0-1, 1-2, 1-2) -numeroin.

Ottelun alku oli tarkkaa ja tunnustelevaa peliä, mutta pidemmälle erä eteni, sitä selkeämmin vieraat painoivat peliä sinisten maalille. Yhden kerran vieraat maalinteossa onnistuivat, joten erätauolle mentiin tasaisissa merkeissä.

Toisessakin erässä ErVi jatkoi tiivistä puolustamista, johon kotijoukkueella oli vaikeuksia löytää lääkkeitä. Kertaalleen kotijoukkue oikean lääkkeen löysikin ja maalin teki, mutta pikaisesti vieraat kuittasivat toisessa päässä. Kun ErVi sai puolustaa rauhassa, tekivät ne sen hyvin.

Päätöserässä ei suurempia muutoksia pelinkulkuun nähty, vaan Ervi oli hallitsevana osapuolena ja Nibacos yritti kaikin keinoin purkaa vieraiden karvausta onnistumatta siinä kovin hyvin. Molemmin puolin salliva tuomarilinjankin vieraat oppivat ottelun aikana hyvin, eikä kotijoukkue siitäkään apuja saanut.

Mutta oppia saatiin tästä pelistä taas iso kasa, kiitos Erville siitä. Pari viikkoa harjoittelua, ja sitten runkosarja paketoidaan kotiotteluiden suhteen, kun Merikoski saapuu sunnuntaina 17.3. Kampushallille.