​Runkosarjassa 8. sija - Pudotuspelikarsinnat odottavat
P16 (s.2008-2009)Julkaistu: 24.03.2024 20.10

Kevät on hienojen pelien aikaa ja sitä se totta vie oli sunnuntain P16 SM-sarjan päätöskierroksella Parolan Juteinikeskuksen kaukalossakin. Kotijoukkue SCU/Steelers ja Nibacos mittelivät rehdin ja hyvätasoisen ottelun, jossa kotijoukkue oli hivenen parempi nollaten vieraat 5-0 (1-0, 1-0, 3-0) päättyneessä ottelussa.

Voiton ansiosta kotijoukkue nousi runkosarjan kuudenneksi ja ansaitsi paikan suoraan pudotuspeleihin. Nibacoksen runkosarjasijoitus oli kahdeksan ja edessä odottavat pudotuspelikarsinnat pääsiäissunnuntaina LeBa/Josba-FBC Turku-pelin voittajaa vastaan, pelipaikka selvinnee maanantain aikana.

Nibacos keräsi runkosarjassa 22 ottelussa mukavat 34 pistettä jääden runkosarjan voittaneesta Tikkurilan Tiikereistä vain kahdeksan pistettä, mikä kuvastaa hyvin erittäin tasaisesta sarjasta.

SCU/Steelersiä vastaan ensimmäinen erä oli vauhdikas, kuten koko ottelukin. Paikkoja pystyttiin luomaan molempiin päihin, mutta avausmaalia saatiin odotella erän lopulle saakka, kunnes kotijoukkue pääsi iskemään vastahyökkäyksen päätteeksi.

Toinen erä ei tuonut muutosta pelinkuvaan, vaan vauhtia riitti ja maalipaikkoja molemmissa päissä. Kovasti kannustanut kotiyleisö sai aihetta juhlia seuraavaakin maalia ja taas erän loppupuolella…

Kolmanteen erään oli vielä tarkoitus tehdä viimeinen isku ja tulla rinnalle ja ohikin. Mutta haaveeksi jäi tällä kertaa. Isännät olivat hyviä tänään ja jättivät hyvän maalivahdin kanssa vieraat maaleitta. Vaikka loppulukemat olivat selvähköt, pelasivat vieraatkin hyvän ottelun.

Fokus säilyi koko pelin ajan olennaisessa, ja energiaa osattiin imeä katsojien metelistä. Ottelu toimi erinomaisena valmistavana pelinä tulevia pudotuspelikarsintoja ajatellen. Viikko treeniä ja valmiina koitokseen!