6
HEL
17.00
B-pojat, I-divisioona

SPV - Nibacos   12 - 5

Qmax Nurmo

Kaatuuko nyt SPV?

Onko pojat vaihtaneet kripit mailoihinsa ja onko pölyt pyyhditty tossuista? Kyllä on vaikka edellisestä Nibacoksen pelistä on yli kaksi kuukautta.
Voi hyvät kannustajat. Onko totta että päästään hyppäämään kaukaloon sarjapelin merkeissä?
Tulevana lauantaina olisi edessä B-poikien I-divari peli Qmax Arenalla eli pohojanmaan derby SPV:tä vastaan.
Edellisen pelin jälkeen on päästy treenaamaan ja juonimaan kuvioita. Kaikenlaista liikkuvuutta ja notkeutta edistävää on kropalle liikkeiden kautta haettu. Palloja on rikottu tarpeeksi paljon, jotta enää ei punaisen kehikon ohi tarvi kanttia saattaa.

Edellinen joukkueiden välinen kohtaaminen syksyn puolella meni SPV leirille. Nyt on turha antaa edellisen pelin enää hämätä. Pieniä muutoksia on kummankin joukkueiden koostumuksiin tulossa edelliseen peliin nähden.
Seinäjoelta on lähtenyt Kangas Hermanni takaisin Remixiin pelaamaan. Muuten joukkueen runko on pysynyt aikalailla sama kuin syksyn pelissä.

SPV:n edellinen peli on viime viikonlopulta Joensuusta Tähkän ritareita vastaan. Peli päättyi 4-8 lakeuden ylpeyden voitoksi. Peli on SPV:n hallussa oikeastaan kokoajan. Leskinen Jonatan teki puhtaan hattutempun pelissä.
Joukkue pystyy pyörittämään peliä kolmella tasaisella kentällisellä, joten Nibacoksella tulee tulemaan hikinen ilta Qmax Arenalla. Tosin Nibacoksen edellinen peli hallilla SPV:tä vastaan oli 2017 huhtikuussa jolloin aluemestaruus pelattiin Kokkolaan tuloksella 6-5 jännittävien vaiheiden jälkeen. Noista ajoista joukkueiden rungot on pysynny kasassa.
Nibacos on pelitauon aikana pelannu muutamia harkkapelejä, joissa kuvioita on saannut hiottua. Pieniä muutoksia rosteriin on kauden aikana tullu. Lauantaina nähdään minkälaisia.
I-divisioonan pistepörssin Top10 joukossa on kolme Nibacoksen pelaajaa, Ylikorpi, Seppänen ja Salin. Kyseinen kolmikko on kerinny B-poikien tauon aikana esiintyä miesten Suomisarjassa edukseen.

Peli striimataan B-poikien valtakunnalliselle youtube kanavalle ja sieltä se on nähtävissä ilmaiseksi. Linkki löytyy jutun lopusta. Ottelun kuvaamisesta ja selostamisesta vastaa Nibacoksen oma media tiimi, joka on saannu kutsun paikan päälle dokumentoimaan tilanteet koko kansan tietoisuuteen.

Peli alkaa klo 17 Qmax Arenalla

B-poikien valtakunnallinen Youtube kanava
https://www.youtube.com/channel/UCXGKTUiEet_Q7uhbm...

Kauden aikasemmat pelit

Sarjataulukko

Pistepörssi




Tilastot
SPV

12 - 5

3 - 35 - 14 - 1
3'MaaliUusisalo Jimi
10'MaaliSalin Luukas
10'MaalisyöttöErkkilä Aleksi
14'MaaliSaren Lenni
14'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
20'MaaliSalin Luukas
20'MaalisyöttöHägglund Hannes
45'MaaliYlikorpi Vili
45'MaalisyöttöSalin Luukas

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-