19
MAA
16.00
T18 (s.2004-2005), T18 I-div

Karhut - Nibacos   

Itätuulen koulu

T18 divarin runkosarja päätökseen

T18 1. divisioonan runkosarja pelataan päätökseen tulevana viikonloppuna. Nibacoksella on jäljellä kaksi vierasottelua, joista ensimmäinen pelataan lauantaina Porissa ja viimeinen runkosarjan ottelu pelataan Äminneforsissa Raaseporissa.

T18 divarin runkosarjan sijoitukset ei perustu sarjapisteisiin, vaan käyttöön jouduttiin ottamaan pistekeskiarvo. Nibacos joutui perumaan 12.3. otteluohjelmaan merkityn ottelun KooVeeta vastaan joukkueen erittäin huonon koronatilanteen vuoksi. KooVee ei päässyt muulloin Kokkolaan pelaamaan tiukan peliaikataulun vuoksi, joten ottelu jää kokonaan pelaamatta ja näin ollen pistekeskiarvo on se, jota runkosarjan lopuksi katsotaan verrattaessa joukkueiden keskinäisiä sijoituksia runkosarjassa.

Karhut – Nibacos

Nibacoksen ja Karhujen välinen ensimmäinen kohtaaminen pelattiin Kokkolan Kampushallissa 16.1. Tällöin Karhut olivat liikkeellä erittäin vajaalla kokoonpanolla joukkueen koronatilanteesta johtuen ja joukkueen kaikki maalivahdit olivat pois kokoonpanosta. Karhut sai kuitenkin jalkeille joukkueen, jolla lähteä pelaamaan ja maalin suulle asettui rohkeasti joukkueen kenttäpelaajiin lukeutuva #22 Janika Bragge. Ensimmäinen erä eteni tasaisissa merkeissä Karhujen tullen pelin mukaan erinomaisella valmistautumisella. Ensimmäisen erän jälkeen ottelu oli lukemissa 3–3. Erätauolla Nibacos päätti lisätä tuulta purjeisiin ja maali-ilottelu alkoi. Toisen erän jälkeen ottelu lukemiin 11–4 ja lopputuloksena Nibacoksen 19–6 voitto.

Karhut lähtevät hakemaan revanssia ottelusta ja näyttämään, että hekin osaavat pelata hienoa salibandya joukkueen ollessa kasassa ja terveenä. Nibacokselle kelpaa ottelusta ainoastaan 3 pistettä, joten nälkäinen Nibacos-joukkue matkaa lauantaina kohti Poria. Karhut on tällä hetkellä sarjataulukon viimeisellä sijalla kymmenentenä 10 pistettä saavuttaneena. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa #7 Elli Heinilä, joka on 13 otteluun tehnyt tehot 18+5=23. Kovassa pistetahdissa on ollut myös joukkueen kapteeni #48 Petra Juusela, joka 13 otteluun on tehnyt tehot 11+6=17.

Karhut striimaa ottelun suorana Karhulikat YouTube -kanavalleen. Linkki kanavalle: https://www.youtube.com/channel/UCL55OvcbCrAJr_XIhawxDbA

LoSB – Nibacos

Nibacos ja LoSB kohtasivat Kampushallissa 9.1. Tällöin kohtaaminen päätyi jatkoajalle, jonka aikana LoSB onnistui ensin maalinteossa, vaikka molemmilla oli omat paikkansa ottelun ratkaisemiseksi. LoSB:ille tästä kohtaamisesta 6–5 jatkoaikavoitto ja kaksi pistettä, Nibacokselle yksi piste.

Nibacos lähtee kohti Påminne-hallia lauantaina suoraan Karhut ottelun jälkeen Porista. Nibacos on nälkäinen ja motivoitunut näyttämään LoSB:ille kauden tähänastista salibandya ja sen, että pystyy ottamaan 3 pistettä myös heitä vastaan, jolloin pitkä kotimatka tuntuu edes hieman lyhyemmältä. LoSB:in tehokkaimpina pistenaisina on häärinyt #13 Senja Pajari, 16 otteluun tehdyin tehoin 15+5=20 ja #14 Ilona Mäkelä 15 otteluun tehdyillä tehoilla 14+5=19.

Kotijoukkue ei valitettavasti striimaa ottelua lainkaan, joten varmimmin ottelua voi seurata liiton tulospalvelusta.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista