5
HEL
16.00
T18 (s.2004-2005), T18 I-div

Nibacos - Steelers  

Kampushalli

T18 divari jatkuu Kokkolassa

Kauden neljäs kohtaaminen Nibacoksen ja Steelersin välillä pelataan lauantaina 5.2. klo 16.00 Kampushallilla. Tämä ottelu oli tarkoitus pelata jo 15.1., mutta Steelers joutui koronan vuoksi siirtämään ottelua. Uusi päivämäärä saatiin onneksi lyötyä nopeasti lukkoon ja Nibacos T18 pääsee taas pelaamaan yhden vapaan viikonlopun jälkeen.

Edelliset kohtaamiset ovat olleet tasaisia ja näistä alkusarjassa Nibacos voitti yhden lukemin 5–3 Kokkolassa syyskuussa ja Steelers toisen lukemin 5–2 Lahdessa lokakuussa pelatussa ottelussa. Divarissa ensimmäinen kohtaaminen pelattiin Hämeenlinnassa ja tällöin Steelers voitti tasaisen ottelun lukemin 7–5 tehden viimeisensä Nibacoksen tyhjään maaliin.

Steelers on pelannut divarissa kahdeksan ottelua, joista varsinaisella peliajalla se on voittanut 3, jatkoajalla voittanut ja hävinnyt yhden sekä hävinnyt 3 ottelua varsinaisella peliajalla. Tämä tulos oikeutta tällä hetkellä sarjataulukon sijalle 7. Steelers T18 pelaa tällä viikolla 4 ottelua, joista 3. on Nibacosta vastaan. Onko tällä tiiviillä pelitahdilla vaikutusta Steelersin peliin? Myös Steelersin naiset pelaavat tällä viikolla perjantaina ja lauantaina tärkeät ottelut naisten B-liigassa. Steelers on B-liigassa tällä hetkellä viimeisenä, joten kaikki mahdolliset pisteet ovat heille tärkeitä. Vaikuttaako tämä myös T18 joukkueen kokoonpanoon?

Steelersin sisäisessä pistepörssissä on tasaista Emmi Nokkosen #24 sekä Pirkko Laineen #61 johtaen pistepörssiä 8 otteluun tehdyin tehoin 6+6=12 ja Iida Elorannan #16 ollessa toisella sijalla myös 8 otteluun tehdyin tehoin 7+4=11. Steelersin maalivahti Emma-Reetta Lötjönen #2 on maalivahtien torjuntatilastoissa sijalla 11 torjuntaprosentin ollen 78.01 %.

Muista avata YouTube jo hieman ennen neljää, jotta saat kaiken irti ottelutapahtumasta! Ottelu striimataan suorana Nibacos Kokkola salibandy ry YouTube-kanavalle.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista