Miehet Suomisarja, SARJAPELI

Ilves - Nibacos   7 - 5

Tampere, Spiral-halli Tampere kenttä 1

Tappio Tampereella - Ilves sai revanssin

Ilveksen kolmannen erän kolme nopeaa maalia, olivat lopulta Nibacokselle liikaa. Nibacos kiri maalin päähän, mutta kotijoukkueen seitsemäs osuma toi lopullisen ratkaisun.

Ilves-Nibacos päättyi 7-5 (2-2, 1-1, 4-2) ja tulos varmisti pitkälle sen, että Nibacos sijoittunee sarjassa toiseksi.

-Tiukka ja tasainen kärkivääntö. Ilves oli tosivahva ja parantanut peliään paljon syksyyn verrattuna. Lopussa päästiin lähelle. Paikkoja oli, mutta niitä oli myös vastustajalla, Nibacos-valmentaja Jan Salin kommentoi.

Ilves teki ottelun ensimmäisen maalin. Eemeli Seppänen (Tuomas Mustonen) tasoitti ja Jonatan Tynkkynen (Vili Ylikorpi) vei Nibacoksen 2-1 johtoon. Ilves tasoitti 68 sekuntia ennen erän loppua.

Toisen erän puolivälissä pääsi Nibacos pelaamaan ylivoimaa ja sai tulosta. Jaani Nissilä (Miikka Honkaniemi) laukoi vieraille 3-2. Ilves tasoitti viisi minuuttia ennen erän loppua.

Kolmoserän alku oli vieraille vaikea. Ilves iski kolmesti ja karkasi 6-3 johtoon. Nibacos nousi maalin päähän, tehtyään erän puolivälissä kaksi maalia. Tynkkynen (Arttu Harju) kavensi tilanteeksi 4-6 ja vain 12 sekuntia myöhemmin osui Honkaniemi (Joonas Poutanen).

Ottelun viimeinen maali nähtiin ajassa 55.20 ja sen teki kotijoukkueen Topi Koskinen.

Maalivahdit:

Markus Talvitie Ilves 8+5+5=18, Kaapo Kettunen Nibacos 9+5+4=18.

Yleisöä: 79

Ilves

7 - 5

2 - 21 - 14 - 2
11'MaaliVastustaja
16'MaaliSeppänen Eemeli
16'MaaliTynkkynen Jonatan
18'MaaliVastustaja
28'MaaliNissilä Jaani
34'MaaliVastustaja
43'MaaliVastustaja
44'MaaliVastustaja
48'MaaliVastustaja
49'MaaliTynkkynen Jonatan
49'MaaliHonkaniemi Miikka