Miehet Suomisarja, DIVARI NOUSUKARSINTA

Pelicans SB - Nibacos   7 - 6

Lahti , Suurhalli Areena

Nibacokselle niukka tappio - pelit jatkuu lauantaina Kokkolassa

Tiukkaa oli. Nibacos avasi divarikarsinnat niukalla 6-7 (2-2, 3-2, 1-3) vierastappiolla Lahdessa. Pelicans SB johtaa sarjaa 1-0 ja jatkopaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Lauantaina jatketaan Kokkolassa.

-Tasokas ja tasainen peli. Molemmat pelasivat rohkeaa peliä ja maalipaikkoja oli, Nibacos-valmentaja Jan Salin kommentoi.

Nibacos johti muun muassa 4-2 ja 5-3.

-Niissä tilanteissa oli paikat saada enemmänkin johtoa, mutta ei ihan onnistuttu. Lopussa tuli muutama virhe ja kaveri meni ohi.

-Kokonaisuutena meiltä hyvä peli.

-Paikalla oli myös 16 äänekästä Nibacos-fania, jotka kannustivat todella hyvin, Salin kiittää.

Kotijoukkue teki ottelun avausmaalin. Jaani Nissilä (Luukas Salin) tasoitti ylivoimalla ja Salin (Arttu Harju) vei Nibacoksen 2-1 johtoon. Erä päättyi tasan 2-2.

Toiseen erään Nibacos sai hienon alun. Timo Salo teki 3-2 ja Salin (Vili Ylikorpi) 4-2. Pelicans kavensi, mutta Petri Hakonen (Timi Kopsala) iski vieraille 5-3.

Päätöserään lähdettiin Nibacos-johdossa 5-4. Pelicans tasoitti ylivoimalla, 5-5. Vielä kerran Nibacos nousi johtoon: 53.50 Nissilä (Tuomas Mustonen) 6-5 ylivoimalla. Pelicans tasoitti ajassa 56.06 ja voittomaali syntyi, kun pelaamatta oli enää 53 sekuntia.

Pelicansin parhaat pistemiehet olivat: Henri Silfsten 1+4 ja Riku Hakala 3+0.

Lauantain ottelu alkaa kello 18.00. Tervetuloa!

Pelicans SB

7 - 6

2 - 22 - 33 - 1
4'MaaliVastustaja
9'MaaliNissilä Jaani
16'MaaliSalin Luukas
17'MaaliVastustaja
22'MaaliSalo Timo
24'MaaliSalin Luukas
27'MaaliVastustaja
30'MaaliVastustaja
49'MaaliVastustaja
53'MaaliNissilä Jaani