T16 SM-karsintapelit 5.10.
T16 (s.2009-2010)Julkaistu: 05.10.2024 19.16

Ennakkoasetelmat turnaukselle olivat haastavat useiden sairastelujen takia. Onneksi 12 kenttäpelaajaa saatiin matkaan 👍 Linja-auto lähti kohti Pirkkalaa kukonlaulun aikaan klo 5.30, jotta ehdittiin 1.peliin klo 11 🚌

Pelissä saimme vastaan kotijoukkue Pirkat. Ottelun ensimmäinen erä eteni meidän hallitessa palloa ja vaarallisia tilanteita ei puuttunut. 1. erä päättyi 1-1. Tämän jälkeen meitä vaivasi tehottumuus, kun taas Pirkkoja ei. Tilanne 2. erän jälkeen 3-5. Kolmanteen erään pistettiin kaikki peliin, mutta onni ei ollut suotuisa. Pirkat voitti 4-7, vastustajan maalivahdille 17 torjuntaa. Kova taistelu ja yritys mutta tänään pallo ei pomppinut meille.

Tappion ei annettu tyttöjä lannistaa, vaan lähdettiin tankkaamaan seuraavaan peliin, jossa vastaan asettui sarjakärki Classic. Pelistä tiedettiin raskasta, koska palautumisaikaa ei ollut vajaata kahta tuntia enempää.

Valmennus sai ladattua tytöt urheaan taisteluun. Sinnikkäästi puolustaen saimme luotua maalipaikkoja ja tukittua vastustajan peliä. Siirryimme 1-0 johtoon, mutta Classic tuli tasoihin 1. erän lopussa. Toinen erä jatkui tasaisissa merkeissä, mutta erän lopussa Classic siirtyi johtoon. Kolmannessa erässä alkoi joukkueemme voimat ehtyä. Classic piti palloa ja teki paikoista maalit. Lopputulos 6-2. (Torj. 12-19).

Valmennus on ylpeä tyttöjen sinnikkäästä taistelusta. Kaikki jätettiin kentälle 💙

Seuraavan kerran taikoja tehdään kotikentällä Kokkolan Hollihaassa lauantaina 19.10.24 💫 Silloin kohdataan @ssrankatankat_t16 ja @sbvaasa_t16 🔥