T21 (2003-2005), T21 ylempi jatkosarja

Nibacos - PSS  6 - 5 JA

Kampushalli, Kokkola

​Jatkoaikavoitolla joulun viettoon!🥳

Sunnuntaina 17.12 pelattiin vuoden 2023 viimeinen ottelu, jossa vastaan asettui PSS Porvoosta.

Ottelun alkaessa vierasjoukkue oli selkeästi valmiimpi ja meidän pelistä ei tullut oikein mitään. Avauserää oli kulunut reilu minuutti, kun Pss teki jo ensimmäisen maalinsa. Kotijoukkueen pelaaminen ensimmäisessä erässä oli enemmänkin pelkkää selviytymistä. Ensimmäinen erä päättyi vieraiden johtaessa 0-3.

Toiseen erään lähdettäessä tilanne ei ollut suotuisa kotijoukkuetta ajatellen, mutta toivoa ei oltu vielä menetetty. Kotijoukkueen toiveikkuutta vähensi kuitenkin vielä vieraiden tekemä maali toisen erän alussa, mutta sitten olikin jo meidän vuoro heiluttaa verkkoja. Puolustajan paikalta hyökkäämään nostettu Milla Känsäkangas osuu ja tilanne 1-4. Peli ehtii edetä muutaman minuutin kunnes myös puolustajan paikalta hyökkäykseen nostettu Helga Koljonen iskee maalin. Toisen erän loppuun Pss iskee vielä yhden ja Helga päättää vielä parantaa kotijoukkueen asemaa iskemällä maalin. Tilanne toiselle erätauolle siirryttäessä 3-5.

Kolmannessa erässä Aida Haataja ja Veera Kurikkala tekevät maalit mieheen, tilanne 5-5 ja jatkoaika kutsuu. Jatkoaikaa ehtii kulua reipas minuutti kun Helga päättää naulata ottelun lukemiksi 6-5.💥

Loistava tason nosto koko joukkueelta pelin aikana ja jatkoaikavoitolla joululomalle.

Mette Launonen 26 torjuntaa (83.87%)

Pelit jatkuvat sitten tammikuussa, mutta sitä ennen vietetään rauhallinen ja ihana joulu! Hyvää joulua kaikille!!

📸: Eeva Huotari

6 - 5 JA

PSS
0 - 33 - 22 - 01 - 0
25'MaaliKänsäkangas Milla
25'MaalisyöttöKurikkala Veera
28'MaaliRiippa Iitu
28'MaalisyöttöLämpsä Iida
34'MaaliRiippa Iitu
34'MaalisyöttöKurikkala Veera
43'MaaliHaataja Aida
43'MaalisyöttöPurontaka Kiira
51'MaaliKurikkala Veera
51'MaalisyöttöLahti Alexandra
61'MaaliRiippa Iitu
61'MaalisyöttöKoivisto Saimi