T21 (2003-2005), T21 ylempi jatkosarja

Nibacos - SBS Wirmo  3 - 7

Kampushalli, Kokkola

17.3 Kotipelistä ei pisteitä!

Eilen 17.3 saatiin runkosarja päätökseen. SBS Wirmo saapui vieraaksemme ja otti mukaansa ansaitut 3 pistettä lukemin 3-7.

Ensimmäistä erää kerkeää kulua reipas minuutti, kun Tuikka päättää epäröimättä maalata taululle lukemat 1-0. Peli tasaantuu ja molemmilta joukkueilta nähdään maalipaikkoja. Koiviston ansiosta pallo tuodaan hyökkäys päähän, pieni rytmitys, pallo viivaan ja Känsäkangas laitta armottoman one timerin koiviston naaman kautta maaliin😅 Tilanne 2-0 meille. Työmoraali puolustuspäässä horjuu ja Wirmo laittaa aikailematta taululle lukemat 2-3 heidän hyväkseen. Ensimmäiselle erätauolle mennään vieraiden johtaessa 2-3.

Suolaa nassuun ja Iitun voima puheet tiskiin ja takaisin askiin. Ajassa 24.36 Lämpsä ja Palojärvi näyttävät kuinka pallo laitetaan maalin asti. Tilanne tasan 3-3. Seuraavat kymmenen minuuttia mennään maaleitta ja osoitetaan asennetta kentällä. Wirmon vastahyökkäys tuottaa tulosta ja taululla lukemat 3-4 toiselle erätauolle mennessä.

Kolmas erä käyntiin ja loppu peli nautitaan kävi miten kävi. Erä etenee edelleen tasaisissa merkeissä, mutta Wirmo onnistuu maalin teossa paremmalla prosentilla. Tasoitusta haetaan vielä kuudella viittä vastaan, mutta wirmo kestää ja laittaa vielä tyhjiin yhden. Peli päättyy 3-7 vieraiden hyväksi.

Kiitos vastustajalle sekä muille paikalla olleille.

Onneksi kausi ei ollut vielä tässä vaan pelit jatkuvat pudotuspelikarsinta sarjan merkeissä jo ensi lauantaina.

Pelejä pelataan yhteensa kaksi ja vastustajaksemme saamme @welhott21 Kuopiosta, jotka ovat pelanneet alempaa jatkosarjaa. Kahden pelatun pelin jälkeen se kummalla on enemmän pisteitä jatkaa, jos pisteet ovat tasan pelataan jatkoerä 20 minuuttia.

Lauantaina pelataan Kuopiossa klo 12 ja sunnuntaina pelataan Kampushallilla klo 14.

Nibacos Kokkola (Official)

3 - 7

SBS Wirmo
2 - 31 - 10 - 3
1'MaaliTuikka Miisa
1'MaalisyöttöLämpsä Iida
6'MaaliKoivisto Saimi
6'MaalisyöttöKänsäkangas Milla
24'MaaliPalojärvi Milja
24'MaalisyöttöLämpsä Iida