Welhot - Nibacos   6 - 5

Lippumäki

Kevään play off karsinnat käynnistyy 23.-24.3!!

Tulevana viikonloppuna pelataan play off karsinnat lauantaina Kuopiossa ja sunnuntaina Kampushallilla!!

Nibacos sijoittui ylemmän jatkosarjan seitsemänneksi, joka meinaa sitä että pelataan play off karsinnat alemman jatkosarjan toiseksi sijoittuneita Welhoja vastaan. Otteluita pelataan kaksi, ensimmäinen lauantaina Kuopiossa klo 12 ja toinen sunnuntaina Kokkolassa klo 14. Voitetusta ottelusta saa 2 pistettä, tasapelistä yhden ja tappiosta 0 pistettä. Mikäli kahden ottelun jälkeen pisteet on tasan pelataan sunnuntain pelin perään jatko-ottelu, joka kestää 20 minuuttia ja pelataan loppuun asti eikä pääty äkkikuolemalla ensimmäiseen maaliin. Jos jatko-ottelunkin jälkeen tilanne on tasan, vedetään viiden laukojan rangaistuslaukaus kilpailu. Voittaja jatkaa play offeja T21 sarjan puolivälieriin ja häviäjä jää kesälomalle.

Welhot pelasivat tasaisen alkusarjan voittaen 4 peliä ja häviäen 3 peliä eri lohkossa kuin Nibacos. Joukkue jäikin vain yhden pisteen päähän ylemmästä jatkosarja paikasta, jolloin pelasi alempaa jatkosarjaa. Nibacos puolestaan pelasi menestyksekkään alkusarjan voittaen 5 peliä ja häviäen 1 pelin mutta ylemmässä jatkosarjassa pelit on tökkineet enemmän. Welhot ovat siis aivan uusi tuttavuus "Kokkolalais" joukkueelle. Lauantaina Nibacos siis matkaa ensimmäistä kertaa pelaamaan Kuopioon, jossa peli alkaa kellon lyötyä 12.

Sunnuntaina taas on luvassa ratkaiseva ottelu Kokkolassa, johon mennessä vastustajan pitäisi olla tuttu. Pelissä riittää panoksia sillä se on tulos tai ulos, käytännössä riippumatta siitä voittaako vai häviääkö lauantiana.

Joten saavuthan kampushallille sunnuntaina klo 14 katsomaan ja kannustamaan huippu tyttösalibandyä!

Welhot

6 - 5

2 - 23 - 21 - 1
9'MaaliTuikka Miisa
9'MaalisyöttöPurontaka Kiira
14'MaaliTuikka Miisa
14'MaalisyöttöLahti Alexandra
29'MaaliTuikka Miisa
29'MaalisyöttöHaataja Aida
30'Jäähy: 2minKurikkala Veera
34'MaaliRiippa Iitu
34'MaaliKurikkala Veera
54'MaaliKurikkala Veera
54'MaalisyöttöKoivisto Saimi