​Tiikereiden kynnet terävämmät Kampuksessa
Julkaistu: 04.02.2024 16.43

Tikkurilan Tiikerit oli juuri niin vahva kuin ennakkoon osattiin odottaa. Kolmella tasaisella ja hyvällä kentällisellä peliä pyörittänyt ja sarjakärkeen ponnahtanut vantaalaisporukka oli lopulta liian etevä Nibacokselle aiheutti kokkolalaisten viikonlopun toisen tappio numeroilla 7-9 (2-3, 3-2, 2-4).

Ottelun alku lupaili hyvää kotijoukkueelle ja pallo olikin jo vierasmaalissa ennen kuin Tiikerit oli ehtinyt koskeakaan palloon. Kahden maalin johtoonkaan ei kauan mennyt ja tossu liikkui hyvin isännillä. Mutta niin vain vieraat punnersivat peliin mukaan ja olivatkin yhtäkkiä 2-3-johdossa, kun tauolle mentiin.

Toisessa erässä vieraat saivat paremmin peliään pyörimään. Mutta silti Nibacos onnistui tasoittamaan erän aikana pelin kolmesti. Vaikka toiselle erätauolle mentiin 5-5-tilanteessa, olivat vieraat antaneet jo myrskyvaroituksen vaarallisuudesta.

Päätöserän alku ei ollut semmoinen, mitä kotijoukkue oli toivonut. Melko pikaisesti vieraat iskivät johtomaalin ja kun pienen tauon jälkeen tuli vielä pari maalia lisää, vaikutti kolmen maalin takaa-ajo haastavalta. Vielä siniset kuitenkin pumppasivat itsensä mukaan ja hiipivät maalin päähän.

Mutta lopun ilman maalivahtia pelaaminen ei tuottanut tulosta, vaan pallo kaivettiin Nibacos-verkosta.

Sarjakärjeksi siirtynyt Tiikerit näytti, että turhaan ei joukkue kärkipaikoilla majaile. Mutta ei päätä pensaaseen tarvitse kotijoukkuekaan laittaa, sillä voitosta taisteltiin loppuun asti.

Nyt pari viikkoa harjoittelua ja sitten bussin nokka suuntaan Varsinais-Suomeen TPS:n ja SBS Maskun vieraaksi.