Sinettiä vaille valmis! Mimmeillä mahdollisuus varmistaa karsintapaikka
Naiset IJulkaistu: 21.02.2024 14.04

Sinettiä vaille valmis! Mimmeillä mahdollisuus varmistaa karsintapaikka

Tulevana sunnuntaina 25.2 pelataan naisten II-divarin turnaus Kampushallilla. Mimmit saavat kotiturnauksessaan vastaansa klo. 10:00 Torrentin Jeppiksestä sekä klo. 14:30 KauWin Kauhavalta. Mimmit tarvitsevat yhden voiton neljästä viimeisestä ottelustaan varmistaakseen Suomisarjan karsintaturnauspaikan.

Torrent - Nibacos klo. 10:00

Aamun ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu Torrent. Torrent on sarjataulukossa vielä suoran säilyjänpaikalla sijalla kuusi ja vain kaksi pistettä edellä SC Kokkolaa. Joten kovasti pisteitä kaipaa vastustajakin. Torrentin tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Nea Kiviranta 6+12, Karoliina Lintinen 9+5 sekä Emilia Åbb 9+4 tehoilla. Lisäksi joukkueesta löytyy myös Nibacoksen värejä edustaneet Riina Lapinkorpi, Pia Salonen sekä Viivi Suo. Torrentin maalilla viime peleissä vastuuta on kantanut Ann-Louise Palmunen-Sundqvist 80,12% sekä edellisessä joukkueiden kohtaamisessa maalissa pelannut Isabella Helsing 86,09%.

Mimmit ovat puolestaan porskuttaneet sarjassa puhtaalla pelillä eli 14 pelistä 14 voittoa. Ja maalierokin on huikea 98-13. Luultavasti saadaan sataset paukkumaan! Edellisessä kohtaamisessa marraskuussa Mimmit otti tennisnumeroin 6-0 voiton. Mimmien tehot jakautuvat tasaisesti. Maalisarakkeeseen markinnät ovat saaneet 17 pelaajaa ja 23 pelaajaa on päässyt pisteille. Tehokkaimmat ovat olleet sarjan pörssikärki Mette Wecksten 26+2, Mira Sikala 17+9 sekä Suvi Luomaranta 9+14. Myös Mira ja Suvi löytyvät koko sarjan tilastoissa sijoilta kolme ja neljä. Maalivahtitilaston kärjestä löytyvät Mimmien veskarikaksikko Sanna Rantala 90,74% ja Elli-Noora Kirsilä 90,7%. Mielenkiintoa lisää myös se, että voitolla tästä ottelusta Mimmit varmistaisivat paikan Suomisarjan karsintaturnaukseen.

Nibacos - KauWi klo. 14:30

Mimmien toisessa ottelussa vastaan asettuu Kauhavan ylpeys KauWi. KauWi on sitkeästi pyristellyt Mimmien vanavedessä ja on seitsemän pisteen päässä Mimmeistä, sarjataulukossa sijalla kaksi. Marraskuussa Hollihaassa Mimmit voitti keskinäisen 7-2. Puukkopitäjän tehokkaimmat ovat olleet Emmi Tietäväinen 15+12 ( koko sarjan pistepörssin kakkonen), Krista Niemi 10+9 ja Iina Hakala 10+6 tehoilla, Torjunta vastuun on koko kauden kantanut KauWin alakerran muuri ja lukko Suvi Kujala, joka on 14 peliin kerännyt torjuntoja 275 ja päästettyjä maaleja 35, torjuntaprosentti sarjan kolmanneksi kovin 88,71%. KauWi luottaa maalivahtipeliinsä ja puolustaa tiukasti, odottaen mahdollisia vastaiskun paikkoja. Odotettavissa on taistelua pistepörssin kärkipaikoista sekä maalivahtien yhteen ottamista tilastojen kärkipäästä.

Mimmien leirin odotukset tulevasta turnauksesta: - Kivaa päästä kotiluolaan pelaamaan pitkästä aikaa. Odottavin mielin peleihin, hyvin on treenattu ja toivotaan, että kaikki olisivat terveenä sunnuntaina. Viime turnauksen pohjalta saatiin peliin ryhtiä ja toivottuja asioita, nyt päästään niitä kokeilemaan isommassa askissa. Kevät lähestyy ja aurinkokin alkaa lämmittämään, sen huomaa kyllä joukkueesta. Kaikkihan sen tietää, sanomattakin, että mahdollisuudet on katkaista teoreettisetkin mahdollisuudet muilta ylempään jatkokarsintaan. Mutta ei saa mennä asioiden edelle, fokus täytyy pitää omassa tekemisessä ja laatu ja vaade olla korkealla. Mennään vaihto ja peli kerrallaan ja tehdään omia asioita mitä osataan ja katsotaan mihin se riittää. Ja nyt laitetaan haaste kaikille säbäfaneille, tulkaa sunnuntaina kannustamaan Mimmejä, tuokaa itsenne ja äänenne Kampushalliin, me tarjoamme viihdettä ja muutamat rummutkin kannustajille, tehdään hienot pelitapahtumat ja näytetään kuinka täällä annetaan tuki omille!

Jos et pääse paikanpäälle kannustamaan Mimmejä voittoihin, niin ottelut nähtävissä myös SalibandyTV:n kautta!

Turnauksen otteluohjelma:

Sarjataulukko:



Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-