Lomake sulkeutuu 27.09.2021 15.30
Maanantaina 27.9 klo 17.30 Hyvinvointikampuksen auditorio, terveystie 1

Ajatuksien ja tunteiden voima sekä vaikutus, "peli käydään pään sisällä"

Miten voin valmentajana tukea pelajaa optimoimaan omaa suoritustaan. Mikä merkitys on mindsetillä, sanoilla, ajatuksilla sekä tunteilla silloin kun haetaan hyvää suoritusta. Tiedostanko minä valmentajana miksi nuori haluaa urheilla, kohtaavatko tarpeemme. Miten valmentajana kehitän omaa taitoani kohdata, kuunnella sekä antaa itselleni sekä nuorelle rakentavaa palautetta.

Luennoitsijana Anki Mannström

Luennolle voit osallistua myös etäyhteydellä, Google Meet. Linkki lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin n. klo 16.

Osallistumismaksu:
5€/hlö (seuran jäsen/pelaajan vanhempi)
10€/hlö (seuran ulkopuoliset)

Nibacoksen toimihenkilöille luento on ilmainen, pyydä ilmoittautumislinkki satu.rantala@nibacos.fi
Nibacos Kokkola ry tekee varainhankintaa myymällä Tähtikortti -etukortteja. Kortin edut voit tarkistaa täältä https://www.tahtikortti.fi/edut/

Tähtikortin hinta 20€/kpl. Ostamalla kortin tuet seuran toimintaa sekä valitsemasi joukkueen toimintaa. Kortti maksetaan tilauksen teon yhteydessä.

Kortin voit noutaa seuran toimistolta tai kortti voidaan myös postittaa (postikulut +2,50€)

Elokuussa toimisto auki ma, ti, to ja pe klo 9-15

Lisätietoja: toimisto@nibacos.fi