OP-Arena

Nibacos kukisti SB Vaasan

Siinä kävi just niin kuin valmentaja Jan Salin ennakkoon varoitteli. Toki Vaasasta tuli täydet pisteet, mutta ei helpolla.

-Oli just niin vaikea peli kun aavisteltiin, Salin toteaa.

-Pelattiin hyvä peli, mutta myös kotijoukkue oli hyvä. Totesivat pelin jälkeen että ottelu oli heidän kauden tähän asti paras.

Nibacos oli kuitenkin niskan päällä, oikeastaan koko ajan, mutta yhtään ei varaa ollut löysätä.

Ottelu SB Vaasa-Nibacos päättyi 6-8 (2-4, 2-0, 2-4).

-Me oltiin juuri sen verran parempia kuin mitä lukemat näyttävät.

SB Vaasa ei missään vaiheessa ottelua johtanut, mutta tuli monta kertaa tasoihin.

Nibacos sai otteluun hyvän lähdön, Luukas Salin (syötti Jesse Lintala) osui 37 sekunnin jälkeen. Anton Bystedt tasoitti. Jori Heikkilä (Tuomas Määttälä) teki vieraille 2-1, mutta Nico Hagelberg tasoitti.

Jesse Lintala (Miska Honkaniemi) teki 3-2 ja vain 27 sekuntia myöhemmin Tommi Tilus (Jaani Nissilä) 4-2.

Toisessa erässä ei Nibacos maaleja tehnyt. SB Vaasa osui kahdesti: Bystedt 3-4 ja Hagelberg 4-4.

Kolmannessa erässä Nibacos johti kahdesti: Määttälä (Heikkilä) 5-4, Tilus (Ville Mattila) 6-5, mutta vaasalaiset tasoittivat: Bystedt 5-5 ja Riku Korpi 6-6.

Nibacos sai rankkarin ajassa 52.59. Jori Heikkilä onnistui, Nibacos siirtyi 7-6 johtoon.

-Kauden ensimmäinen onnistunut rankkari. Tärkeä maali.

Vain 28 sekuntia edellisestä ja Timo Salo (Määttälä) osui ylivoimalla, 8-6.

Kolme tärkeää pistettä matkasi Kokkolaan.